lunes, 13 de junio de 2016

robert llimos art i ovnis

José Antonio López Espinosa retrata el pintor Robert Llimós, autor de les escultures exposades a Barcelona de "Miraestels", al port, i de "Marc", a la Vila Olímpica, i Premi Nacional d'Arts Plàstiques de la Generalitat de Catalunya. La seva trajectòria artística va canviar radicalment arran d'una experiència insòlita. El 2009, mentre dibuixava a la platja de Fortaleza, al Brasil, va veure un ovni entre la boira. Divendres, 10 de juny, Robert Llimós i José Antonio López Espinosa presentaran el documental al Cinema Maldà.
"Robert Llimós. Art i ovnis", de José Antonio López de Espinosa
"Robert Llimós. Art i ovnis", de José Antonio López de Espinosa
El pintor i escultor protagonitza "Robert Llimós. Art i ovnis", documental que s'estrena al Cinema Maldà, on es projectarà a les 20.00.  Robert Llimós i el director del film, José Antonio López Espinosa, van presentar la projecció el dia de l'estrena. També es podrà visitar l'exposició "Veure", a l'Espai Marc Llimós, la casa taller de l'artista, presentada el mes passat a Roma. Pel·lícula documental que narra com una experiència "ovni" canvia la trajectòria artística del pintor i escultor Robert Llimós. A través de dues de les seves obres més conegudes, "Miraestels", que flota al port de Barcelona des del 2005, i "Marc" (1996), dedicada al seu fill mort l'any anterior -creada per als Jocs Olímpics d'Atlanta, se n'exposa una còpia a la plaça dels Voluntaris de la Vila Olímpica de Barcelona-, inicia un viatge artístic sense retorn. "Art i ovnis", escultures, pintures, litografies i gravats d'extraterrestres que va veure al Brasil.


 Direcció i guió: José Antonio López de Espinosa . Ajudant de direcció: Joaquín Moya. Banda sonora: José Luis Martínez. Amb la participació de Robert Llimós, Alain Chardon i José Antonio López. Una producció de  JJ Sheridan Producciones.
José Antonio López Espinosa, estudia Direcció Cinematogràfica a FX Cinema, Barcelona Film School. Ha estrenat dues pel·lícules documentals a sales comercials: "Ovnis en el barrio" i "Robert Llimós. Art i ovnis". Realitzador de videoclips i del programa de televisió "El jardí de Carles Herrera" de 8tv.. Dins el cinema experimental, ha realitzat la trilogia "El último dry MARTINI" i "La sonrisa de María".. Ha dirigit una cinquantena de curtmetratges.

No hay comentarios: