viernes, 18 de diciembre de 2015

El reto de Eva

El treball retrata la historia d’una mare que intenta aconseguir 500.000 euros per investigar sobre la malaltia que pateix el seu fill, el Sindrome de Dent. Aquesta malaltia genètica està considerada com una malaltia rara d’origen hereditari que afecta els ronyons i provoca pèrdues de proteïnes, calci, fòsfor, magnesi i glucosa, això fa que apareguin problemes que afecten els ossos com el raquitisme i fins i tot pot arribar a causa un fallo renal crònic. Eva Gimenez, mare de 3 fills, és la protagonista d’aquesta història, una mare que tot i patir esclerosis múltiple dedica la seva vida a recaptar fons per un dels seus fills a través de l’esport. 
Eloi Tomàs no és l’únic arenyenc que ha participat en aquest documental, la música i el disseny gràfic també va a càrrec de dos arenyencs, Miquel García Font i Israel Costa. 
El documental que dura 90 minuts preten aconseguir els 350.000 euros que els hi falten per a que l’Hospital Vall d’Hebron i Virgen de la Candelaria de Tenerife investiguin sobre una possible cura.

No hay comentarios: