jueves, 29 de agosto de 2013

cine club La Garriga

Des del Cineclub la Garriga, ens és grat avançar-vos la programació de la XV MOSTRA DE CINEMA DE LA GARRIGA, amb la qual enguany hem volgut homenatjar el CINEMA en majúscules, amb clàssics com "Casablanca" i "M. El Vampiro de Düsseldorf"; amb la magnífica"Ed Wood", que narra la vida de qui per molts ha estat el pitjor director de cinema de la història; i amb "La Invención de Hugo", un preciós homenatge al naixement del cinema, de la mà de Martin Scorsese.

D'altra banda, com a Cineclub, considerem molt important la vessant més seriosa i de compromís que ens brinda el setè art. En aquest sentit, ja va sent tradició destinar el dissabte a la tarda de la Mostra al passi de documentals. Enguany proposem "Exit Through The Gift Shop" i "Generació Pegaso", ambdós molt interessants i absolutament recomanables.

El mateix dissabte a la tarda, abans dels documentals, us proposem un Taller de Cinema per a tots els públics: "Animació 3D (Blender) + Efectes Especials (After Effects)", impartit per Xavier Torrents i Manuela Porter.

I evidentment, en aquesta Mostra no hi faltaran els actes més festius, començant pel concert de la Sessió Inaugural, a càrrec dels Amics del Jazz de la Garriga, i seguint amb el mític Bingo de Bandes SOSnores Originals, el Sopar Popular i la Sessió de Cloenda "Pa-lícula", amb la pel·lícula "The Cotton Club", que aquest any compta amb la col·laboració de The Impresentables Hoppers, que s'encarregaran de posar música i ball al fi de festa.

Això sí, celebrarem la Mostra de Cinema sense perdre gens de vista la Campanya "SOS Alhambra" endegada el passat mes de Juny per aconseguir els diners necessaris per adquirir un projector digital pel Cinema Alhambra.

Reserva de tiquets pel sopar popular: a Can Baldich (c/ Banys, 54) o a cineclub.lagarriga@gmail.com. En cas de fer la reserva de tiquets via correu electrònic, és indispensable deixar un número de telèfon mòbil de contacte. El número de tiquets és limitat.

Socis "nous" del Cineclub la Garriga: totes aquelles persones que, per mitjà de la Campanya "SOS Alhambra", han escollit l'opció "Soci Cineclub 1 Any" o bé "Soci Cineclub + Preu Dia Espectador 1 Any", són considerades sòcies del Cineclub la Garriga a tots els efectes, sempre i quant s'hagi fet efectiu el "pagament" de la comanda (ja sigui per targeta de crèdit o per transferència). Totes les persones que us trobeu en aquesta situació, durant aquests dies heu rebut o rebreu informació sobre els tràmits que seguirem per fer-vos arribar el carnet de soci. Aquest carnet, acompanyat del DNI del titular, és el que us acredita com a socis de l'entitat i us permet gaudir dels preus especials pels socis de Cineclub en tots els actes que s'indiqui.

Abans, però, us esperem aquest divendres 30 d'Agost al Passeig de la Garriga... Cinema a la Fresca amb "Intocable" (França, 2011)!
XV MOSTRA DE CINEMA LG (2013).docxXV MOSTRA DE CINEMA LG (2013).docx
136 KB   Mostra   Baixa  

No hay comentarios: