miércoles, 25 de julio de 2012

Abbott y Costello contra los fantasmas

Coincidint amb el centenari d'Universal Pictures, reposarem amb caràcter d´estrena  als Cinemes Verdi, el 24 d´agost  “Abbott i Costello contra los fantasmas”  en alta definició (2 K) en V.O.S.E.
 Amb aquest gran clàssic volem realitzar un homenatge a l'època daurada del gènere, en la qual aquests llegendaris noms van marcar a diverses generacions d'espectadors i cineastes. Una de les comèdies més terroríficament divertides de tots els temps la petjada dels quals roman al cinema fantàstic dels nostres dies, i que ha influït en l'obra de directors com Tim Burton, Mel Brooks ó  Roman Polanski.
Bud Abbott i Lou Costello van ser el duo còmic més famós dels anys 40 i 50, triomfant en el teatre, la ràdio i la TV. Junts van protagonitzar més de trenta pel·lícules, gairebé totes sota la producció d'Universal.
En "Abbott y Costello contra los fantasmas"  (Abbott and Costello meet Frankenstein) , considerada la millor pel·lícula de la parella, protagonitzen una entranyable aventura fantàstica acompanyats dels mítics monstres de l'estudi, interpretats per tres de les seves grans estrelles : Bela Lugosi ( Dràcula), Lon Chaney  Jr. (L'home llop) i Glenn Strange, l'actor que més vegades va interpretar al Monstre de Frankenstein al costat de Boris Karloff.
Junts, amb aquesta pel·lícula, culminen una etapa en la qual van dominar les taquilles durant més d'una dècada, llegant imatges inoblidables a la Història del Cinema i a l'imaginari col·lectiu.
Els cossos del Comte Dràcula (Bela Lugosi) i del monstre de Frankenstein (Glenn Strange) viatgen als Estats Units des de Londres per ser exhibits en el Museu del Terror.
Chick i Wilbur (Abbott i Costello) són els desastrosos transportistes encarregats de portar-los fins a allí. Però aquesta nit, les temibles criatures tornen a la vida: El Comte Dràcula fuig al costat del Monstre de Frankenstein per buscar-li un nou cervell. Per poder atrapar-los, Chick i Wilbur comptaran amb l'ajuda de Larry Talbot (Lon Chaney  Jr.) un misteriós personatge del que els convé mantenir-se allunyats les nits de lluna plena… Una delirant aventura plena d´humor i terror.

CARTELL "ABBOTT Y COSTELLO CONTRA LOS
        FANTASMAS"

No hay comentarios: