jueves, 12 de abril de 2012

El sexe dels angels


EL SEXE DELS ÀNGELS, DIRIGIDA PER XAVIER VILLAVERDE
COMPETIRÀ EN L' EDICIÓ DEL FESTIVAL DE CINEMA ESPANYOL DE MÀLAGA
Descripción: SEXO-Cartel-CAST-WEB.jpg

EL SEXE DELS ÀNGELS, dirigida per Xavier Villaverde (“Continental”, “Finisterre”, “Trece campanadas”)


Produïda per CONTINENTAL PRODUCCIONES, DREAM TEAM CONCEPT i la brasilera CCFBR, “EL SEXE DELS ÀNGELS” compte amb un elenc de joves promeses del cinema català com l’actriu franco-catalana Astrid Bergès-Frisbey (“Bruc”, “Piratas del Caribe: en mareas misteriosas”), Álvaro Cervantes (nominat al Premi Goya al Millor Actor Revelació per “El juego del ahorcado”, “3MSC”, “Luna, el misterio de Calenda”, la nova sèrie d’Antena 3) Llorenç González (conegut per la seva intervenció en sèries catalanes com Ventdelplà i El cor de la ciutat i a la sèrie d’Antena 3 Gran Hotel).
 La Carla (Astrid Bergès-Frisbey) i el Bruno (Llorenç González) s’estimen i es desitgen. Comparteixen la vida, les il·lusions i els amics. Tot és perfecte fins que apareix en Rai (Álvaro Cervantes). Provocador i misteriós, en Rai es pura seducció. La seva arribada trencarà les normes establertes entre la Carla i en Bruno com a parella, canviant la seva vida per sempre.
Però fins a on pot arribar el veritable amor? Es pot viure intensament sense arriscar el que ja tens? El sexe dels àngels és una provocadora història en la que el sexe es converteix en un desafiament  i l’aventura en amor.
El guió d’EL SEXE DELS ÀNGELS està firmat per Ana Maroto, sobre una idea de Xavier Villaverde i José Antonio Vitoria i la música ha sigut composada per Eduardo Molinero.

La pel·lícula és una coproducció de Continental, Dream Team i CCFBR, amb la participació de Televisió de Galícia  i el recolzament de l’ICAA, Ibermedia, Xunta de Galícia i Fons Galícia Brasil i serà distribuïda per ALTA FILMS.

No hay comentarios: