miércoles, 8 de febrero de 2012

Premios Yoga 2012

El col·lectiu Catacric (Catalans Critics), reunit a la nit del 8 al 9 de febrer del 2012, en un cèntric lloc de Barcelona, ha decidit atorgar els 23º anti-premis YoGa al pitjor de la producció cinematogràfica de l’any 2011.
En les seves deliberacions, el jurat, anònim (que no Anonymous) i mutant, com cada any, des de fa 23 hiverns, ha tingut en compte les apreciacions, comentaris i suggeriments dels lectors d’aquest web, algunes de les propostes ja heu pogut llegir en dies anteriors.
La crisi ha fet que no haguem pogut convidar a la gentil Carolina Bang a recollir el seu YoGa de l’any passat: ho sentim, padrina. Un altre cop serà.
Cinema espanyol
Pitjor pel·lícula: YoGa ”No me vuelvas a contar cómo pasó”, a La voz dormida, de Benito Zambrano.
Pitjor director: YoGa “Mientras duermes”, a Juan Carlos Fresnadillo, por Intruders.
Pitjor actor / actriu: YoGa “Tu lo que quieres es que me coma el tigre”, a Roberto Álamo y Marisa Paredes, por La piel que habito.
Cinema estranger
Pitjor pel·lícula: YoGa “Habemus plastam”, a El árbol de la vida, de Terrence Malick.
Pitjor director: YoGa YoGa “Mel-eñeco” a Jodie Foster, por El castor.
Pitjor actor: YoGa “En busca del aura perdida”, a Harrison Ford, por Cowboys & Aliens, Morning Glory, Medidas extraordinarias y Territorio prohibido.
Pitjor actriu: YoGa Per a què serveix un Oscar (o dos), a Hilary Swank, por Noche de fin de año, La víctima perfecta y Betty Anne Waters.
Premis especials
YoGa “Promoció fantasma”, a  Eduardo Chapero Jackson (Verbo), Isaki Lacuesta (Los pasos dobles) i Miranda July (El futuro)
YoGa “Catalunya über alles, als premis Gaudí 2012, amb una menció especial al discurs del reiJoel, quin discurs!
YoGa Un dels nostres: No és ‘País’ per egos, a Carlos Boyero.

No hay comentarios: