viernes, 17 de abril de 2009

Cataluña-Espanya

Los estreno numerosos de este viernes son: Déjame entrar- El frasco- El caserón- EL vuelo del globo rojo- La montaña embrujada- La sal de este mar- La sombra del poder- Los siete días- Man on Wire- Mi vida es una ruina y Naranjo en flor, y empezaremos pidiendo permiso para entrar.
Pero me adelanto una semana a lo que puede ser una sorpresa nacional cinematografica. Os dejaran entrar seguro y esta es la proclama:
"A tots els que teniu clar que DECIDIR , ÉS EL DRET!,
Aquest Sant Jordi estrenem a tot Catalunya la pel·lícula "CATALUÑA-ESPANYA".
CATALUÑA-ESPANYA la pel·lícula que explica l'origen de l'embolic.
Necessitem que vagis a veure-la al cinema Comèdia el 24, 25 ó 26 d'abril, perquè ja ens han dit que si no omplim el cinema, les multinacionals americanes la faran saltar de la cartellera. Sobretot el cap de setmana després de Sant Jordi!
'CATALUÑA-ESPANYA' és ' La pelota vasca' catalana, i encara més explosiva.
Link a http://www.catalunyaespanyalapeli.cat/ per saber-ne més.
Rubert de Ventós, Boadella, Germà Bel, Tremosa, Colomines, Aznar, Lluís Cabrera, Alfonso Guerra, Rodríguez de Miñón, López-Tena i 50 més hi diuen la seva!
Als cinemes de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Sabadell, Manresa, Vic, Mataró, Granollers i Olot a partir del proper 23 d'abril.
Consulteu cartelleres!"
MASSA D'OR PRODUCCIONS, S.L.Sant Pere Més Alt 66, pral. 1ª08003 Barcelona (Spain) Tel. (+34) 93 310 35 10 Fax: (+34) 93 268 81 99 films@massador.com http://www.massador.com/

No hay comentarios: